Je derde oog bevindt zich in de ruimte boven je ogen, in het midden van je voorhoofd. Deze plek is een bron van energie en er is een chakra aan gebonden die gaat om helderziendheid. Wanneer je derde oog zich opent betekent dit dat de energie op deze plek kan stromen. Dit stimuleert de chakra waardoor je helderziendheid zich vergroot. Op zo een moment ben je heldervoelend en kun je dingen zien en begrijpen die je eerder niet zo zag of begreep. Ook kan het zijn dat je dingen ziet die andere mensen niet kunnen zien of dat je dingen weet die je theoretisch gezien niet kan weten. Hoe weet je wanneer je derde oog zich opent?

Het kan spontaan gebeuren

Je kan oefenen om bewust je derde oog te openen, maar het kan zich ook spontaan openen. Als je derde oog zich spontaan opent geeft dit aan dat het dan tijd is om jouw bewustzijn en helderziendheid te vergroten. Wanneer dit spontaan gebeurt kan het zijn dat je klachten ervaart die je eerder niet had. Als je herkent dat je derde oog open gaat kan je beter omgaan met deze klachten en hiervan genezen. Natuurlijk is het wel belangrijk een arts te contacteren wanneer de klachten niet weggaan of wanneer ze ernstig zijn. Een veel voorkomende lichamelijke klacht is hoofdpijn. Deze pijn bevindt zich meestal midden op je voorhoofd en wordt veroorzaakt door een teveel aan energie.

Gevoeligheid neemt toe

Als je derde oog zich opent zul je merken dat je gevoeliger bent en dingen beter kan waarnemen. Sommige mensen ervaren een druk tussen hun wenkbrauwen, op het middel van het voorhoofd, wanneer hun derde oog zich opent. Ze beschrijven dit als een gevoel van druk veroorzaakt door een lichte aanraking op de plek op hun voorhoofd. In sommige gevallen wordt deze plek warm. Een ander teken van je derde oog dat zich opent is dat je opeens gevoelig bent voor licht. Het derde oog is namelijk de plek waar licht haar intrede in het lichaam maakt en als dit oog zich opent zullen alle kleuren en lichten feller en intenser voor je zijn. 

Heldere dromen

In veel gevallen wordt je wakker en vergeet je de dromen die je die nacht hebt gehad bijna direct. Wanneer je derde oog zich opent zal dit niet zo zijn. Je dromen zijn helder en in sommige gevallen kan je ze zelf sturen. Wanneer je wakker wordt kan je jouw dromen nog perfect voor de geest halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *