image2

De meeste mensen zijn nogal sceptisch over paragnosten en mediums. Ze kunnen het moeilijk geloven dat ze bijzondere krachten beschikken of contact kunnen leggen met overledenen. Dat is ook niet gek, omdat de meeste paragnosten wel een keer door de mand zijn gevallen. Echter bestaan er mensen die deze krachten bezitten, en wellicht u ook wel? In dit artikel kunt u er achter komen of u enige paranormale krachten bezit of dat het mogelijk is om deze verder te ontwikkelen.

Reukvermogen

Bent u in staat geuren te herkennen op bepaalde plekken terwijl andere dat niet kunnen? Ruikt u bijvoorbeeld een lucht- of zeegeur of doen bepaalde plekken u aan iets herinneren? Dan kan dat te maken hebben met het contact maken met een andere realiteit. Zo kunt u een sterke geur ruiken terwijl andere niks ruiken. Een sterk reukvermogen is een van de kenmerken van een paragnost.

Het ervaren en zien van entiteiten

Entiteiten is wellicht niet een bekend woord, maar de betekenis hiervan is dat u geesten zoals gezichten of schimmen of misschien wel helemaal kan waarnemen. Wellicht heeft u wel eens het gevoel gehad dat er iemand lang u heen loopt of dat u het erg koud krijgt als u een bepaalde kamer binnen loopt. Entiteiten zijn meestal bekend doordat mensen er op specifieke plekken in huis nare ervaringen hebben of een bepaald gevoel ervaren. Dit kunnen natuurlijk van overleden zijn, maar ook onbekenden. Ervaart u dit regelmatig? Dan kan het betekenen dat u paranormale krachten bezit.

Het ervaren van een Déjà vu

Een déjà vu heeft iedereen wel eens een keer. Dit houdt in dat u op een bepaalde plek komt en u het idee heeft dat u hier al een keer eerder bent geweest of dat u een gesprek heeft met iemand en denk dat u dit gesprek al een keer eerder hebt gevoerd. Ervaart u dit echter regelmatig, voelt u van te voren dat het een bijzondere dag gaat worden of kunt u soms bepaalde gebeurtenissen voorspellen? Dan betekent dit dat u wellicht wel paranormale krachten bezit en in contact kan komen met een andere realiteit.

Natuurlijk zijn er veel meer eigenschappen die een medium bezit en wellicht ervaart u op een gehele andere manier van spiritualiteit. Vindt u het leuk of interessant of u in staat bent u gaven extra te ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje op in-syn.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *