Healing is een Engels woord wat in het Nederlands vrij vertaald ‘genezing’ betekent. Als je healing zo bekijkt is dus iedere vorm van geneeskunst healing. Toch wordt het begrip healing in het alledaagse leven niet zo gebruikt. Healing kan plaatsvinden op zowel fysiek, psychisch, spiritueel en emotioneel niveau en gaat om het vinden van balans. Een mens bestaat namelijk op meerdimensionale vlakken en wordt omgeven door een energieveld waarin verschillende energieën stromen.

Als problemen zich de kop op doen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak kan dit komen door een verstoring in de energievelden. Dit kan blokkades opleveren waardoor je ergens niet meer uit kunt komen. Met behulp van healing kunnen deze blokkades opgeheven worden door middel van energieën.

Healing is voor ieder mens geschikt en hier zit geen leeftijd aan gebonden. Natuurlijk is de aanpak van kleine kinderen anders en ook het soort blokkade speelt van belang in de aanpak. In geval van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei kan healing heel goed helpen, zo kun je je onbewuste ondersteunen en sturen zodat je geestelijk kunt groeien. Dit kan bijvoorbeeld ook met behulp van healing op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *