Door middel van Engelen, ook wel innerlijke metgezellen worden we geholpen om naar de Wereld te kijken op een manier waarin ons leven van vitaliteit wordt doorgetrokken. Hierdoor kunnen we realiseren om de diepste lage van begrip, creativiteit en warmte te ervaren.
Met behulp van de Engelkaarten kan men de individuele creativiteit bevorderen en daarnaast hulp bieden bij het op bouwen van succesvolle relaties.
Engelkaarten werden 25 jaar geleden voor het eerst gepubliceerd. Als gevolg hiervan ontstond een hele serie kaartjes met engelentaal. Bij het uitbrengen van de kaarten werden kwaliteiten geselcteerd die het beste werkten in de context van het transformatiespel, waarbij de spelers ondersteund worden bij hun innerlijke reis.
Een reading met Engelkaarten kan je helpen om je vragen waar je geen antwoord op kunt vinden te beantwoorden. Normaal gesproken probeert u zich bij een lezing in een rustige, sfeervolle en gezellige omgeving te bevinden zodat u zich geheel kunt ontspannen.
De kaartlezer of paragnost zal eerst een gesprekje met uw aangaan om zo wat te ontspannen. Daarna kunt u aangeven op welke vraag u een antwoord wilt of wat precies uw probleem is.
De kaartjes worden met de afbeelding naar beneden gelegd, waarna u de kaartjes door elkaar schudt. Tijdens dat u de kaartjes schudt, denkt u aan uw vraag. Vervolgens laat u uw hand over de kaartjes zweven, waarna uw gevoel u zal ingeven wel kaartje u zult gaan pakken. Het woord wat daarbij staat en de bijpassende engel geeft aan welke eigenschap u nodig heeft om uw antwoord te achterhalen. Als een kaartje niet voldoende is om u te helpen kunt u nog een kaartje pakken. De kaartlezer zal u vervolgens kunnen helpen de weg naar de oplossing van uw probleem te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *