Ook in een huis kan het zijn dat er onverklaarbare dingen gebeuren en dat er een soort van energie hangt die niet helemaal prettig aanvoelt. Als het plotseling koud is in huis, je ziet af en toe schaduwen en schimmen of je voelt af en toe tocht die niet te verklaren is dan kan het dat je last hebt van vreemde entiteiten in je woning. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je geluiden hoort die niet te verklaren zijn of dat er voorwerpen bewegen of zelfs verdwijnen.

Er bestaat de mogelijkheid om uw huis te reinigen en te ontdoen van entiteiten en energieën. Voor sommige mensen kan het misschien raar overkomen om hun huis te reinigen maar in principe stelt een huisreiniging niets voor.  Als je een goed medium kunt vinden kan deze een huisreiniging doen. Dit kan eventueel ook overdag maar dat is natuurlijk te bespreken. Het medium zal naar u toe komen met eventueel wat gereedschap en zal een ronde door het huis doen en op zijn/haar manier het huis leegmaken van negatieve ideeën.

Materie is natuurlijk niet het belangrijkste op de wereld maar rust en een goed onderkomen natuurlijk wel, het is voor iedereen erg belangrijk om zich in eigen huis veilig te voelen. Je hoeft je natuurlijk niet te schamen als je het idee hebt dat er iets niet klopt in je huis, het is beter om op tijd hulp in te roepen voordat je écht bang wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *