Een aura is een natuurlijk energieveld die zich in allerlei lagen om ons heen bevindt. Een aura kan met sommige fototoestellen zichtbaar gemaakt worden. Een aura kan de meest prachtige kleuren hebben en is sterk afhankelijk van de gemoedstoestand van de persoon. Bij een aura is de binnenste laag het meest belangrijk, dit is omdat deze de sterkste straling heeft omdat deze het dichtste bij je lichaam zit.

Als je gaten in je aura hebt kunnen deze door een healer gedicht worden. Vaak betekenen gaten in je aura dat je jezelf niet 100% goed voelt. Naast naar een heler te gaan kan het ook helpen je gedachten te beïnvloeden. Op deze manier kun je veranderingen in je aura teweeg brengen. De aura is constant in beweging en de kleuren wisselen ook contant maar de kracht van onze gedachten is groter dan we denken. Ook andere mensen kunnen iemand beïnvloeden door middel van aura.

Een aura is een energie en als twee personen met een andere energie bij elkaar komen smelten als het ware hun aura’s samen. Iemand die er voor open staat kan via een bepaalde gedachte weer bepaalde gedachten oppikken van een ander die in de buurt is. Op deze manier zou je dus gedachten en emoties kunnen uitwisselen zonder dat je met elkaar kunt praten. Het gehele aura is zo’n 1 tot 3 meter en heeft een soort van eivorm. Hoe beterde conditie van het lichaam hoe sterker en groter deze aura is. De kleuren kunnen veel weergeven, je kunt zien wat het karakter is van iemand, welke emoties sterk aanwezig zijn en van welke blokkades iemand last heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *